Dec 19, 2008

Sketch 41 : Brother


Ok..if you read this, right now im with my family heading to kuantan to pick up my bro. Today is the last day for him to be in that college. Hopefully he can do better on his next admission..Good luck bro!!!

9 comments:

♥chubbycekelat ♥ said...

wahh encem larr..
huhu..
tpi spender tuh agak sekse..
hahah XD

Fly said...

u got talent bro..nice art work gua percaya kalau lu rajin berusaha pasti artwork akan bertambah superb satu masa nanti

Aku-Ida said...

wahh tough nye..oh ye.. pastikan keseimbangan ketinggian dgn badan tu balance okeh... such as.. siku mesti berada sama paras dgn pinggang... tak caya sila cuba cek siku anda sama tak ngn paras garisan pinggang ..

untuk tinggi peha dan betis.. pastikan 2 kali ganda tinggi kepala.. tu adalah ukuran yang normal dlam sesebuah lukisan.. so baru dpt ketinggian yang seimbang..

tu cume pndangan aku..tp doku mmg berbakat

meo188 said...

cantik bro. bro, bleh nak pinjam lukisan2 bro dlm blog ni untuk website kiteorg. nanti kite kongsi2 trafik/pelawat.

www.meozeq.com

plz plz plz plz... kami nak buat satu webcomic eksperimentasi

eju said...

r u an animator? ke animator gonna-be? harumkanla name kartun malaysia XD

aD said...

chubby: haha..aku tiada niat begitu..haha

fly: perjalananku masih jauh..btw trimas2..slalu2 la lepak cni k..hoho

ida: orait..wakarimashta!!!

meo: uhuhu...btul ke ni bro..cam x caye je..orait2..bleh je

eju: nope2..im landscaper wannabe..haha

sufian said...

aku cadangkan ko daftar ngan syarikat penerbit upin tu,..pastu buat komik dan kartun lawan2..hehe

sufian said...

sila check award anda di http://sufianpc.blogspot.com/2008/12/al-kisah-award-maal-hijrah-tahun-2009.html

meo188 said...

tq encik doku...

Post a Comment

Terasa nak komen? Silakan..