Jul 9, 2009

Pakcik Google Yang Kreatif



Bila terfikir balik memang logo chrome ciptaan google ade persamaaan dengan design logo microsoft kan? haha..tergelak jap aku baca mende alah ni. Tahukah anda bahawa sedikit masa lagi tidak mustahil google pula yang akan memonopoli dunia IT. Diorang dah pegang internet dan sekarang bercita2 lak nak wat OS chrome..(aku dgr ura2 dorg tgh develop).Begitulah persaingan sengit antara company terkenal dunia ni.
just nak share info. Sorry..short update..da maghrib..

p/s: smart kan kartun tu? pandai dorang kenakan microsoft..hehe


6 comments:

hajar DK said...

haah la...
baru aku perasan.. huhu...

aD said...

@hajarDK: kan?kan?kan?haha..tu r..aku pun baru perasan gak

aiereast said...

yup, pun perasan. agaknya, ini salah satu teknik nak mesra pelanggan, kot? huhu~~

aD said...

@aireast: mesra pelanggan camne tu bro? bagi saya google ni ok kalu kita ikut peraturan, tapi skali kita buat onar mmg kena pancung terus.mentang2 la de kuasa veto kan? haha

mancai said...

huhuhu...menari2,tq2.. ader tak gambar linux pancung microsoft pulak?

Doku said...

@ mancai: hehe..perang open source tu.. microsoft tgh pakat yahoo nak lawan google. Ikat kontrak 10 tahun tu..hehe

Post a Comment

Terasa nak komen? Silakan..