Jul 11, 2009

Nak jadi Mafia?



Pernahkah korang terfikir nak jadi mafia? Aku langsung tak tahu akan susur galur mafia nih. Aku tengok citer godfather pun x abis. Ade sesape yang suke movie tu?aku tak pasti kalau korang memang otai mahupun suka aksi tembak dan bunuh orang dengan sempoi.haha..tapi aku sure hajar mesti minat citer ni sebab dia kerek(x pasal2)..ok la..selama ni aku jarang wat entri yang berkaitan ngan gambar.korang nampak sketch kat atas dan bawah? korang rase mane yang aku sketch dulu?hehe..agak2 terserlah ke ke"mafia"an kat character tu?hehe



Mai, aku cabar ko test nama ko kat generator bawah tu. Pastu sesape yang nak komen,sertakan nama mafia korang sekali boleh?


aku test nama mafia kat sini dan dapat nama Blunt Force Ralphie..bergaya tak? haha

7 comments:

meo188 said...

wah... mcm cite the spirit...

btw, jom amik AWARD -

http://meo188.blogspot.com

aD said...

@meo188: hehe..inspirasi..thanks bro!!

hajar DK said...

weh, apsal nak kaitkan dengan aku lak..
aku suke tgk wonderpet je.. huhu...

name mafia aku MARTA RIZZO dowh...
haha.. panggil aku MARTA mulai dari skrg..
ngiahahaha....

aiereast said...

salam, saye baru terjumpa blog nie. memang cool artwork2 saudara :-)

Nama mafia?? erm... cosa nostra?

aD said...

@hajarDK: saje pasal ko cam gaya ko macam godfather je..haha.. pergh mafia abis r cik marta kita..haha

@aiereast: Salam 2 cosa nostra,terima kasih kerna sudi melawat rumah burukku ini..hehe..artwork saudara pun lg best..macam2 ilmu leh dapat kat blog bro.

EmatNgage said...

Aku rasa sketch first kau adalah yang x pegang pistol tu..??

Betul x..??

Doku said...

a,ah betul la tu..

Post a Comment

Terasa nak komen? Silakan..