Dec 26, 2009

Assignment Itu Semanis Kek



Sape pandai buat kek? aku lapar..haha.. ni la jadi kalau tension sangat wat keje..makin aku mengadap laptop ni makin lapar lak..kan da terconteng sepotong kek..salah sape?haha..

hidup aku sem ni agak sengsara disebabkan kesengalan aku sendiri..yup..sape suruh cari pasal ngan lecturer. Itu harga yang terpaksa korang bayar kalau cari pasal. Korang terpaksa membuat kek yang amat sedap kerja sehabis cun untuk dihidangkan kepada bos a.k.a lecturer kamo. Tu la..bukan aku saja cari pasal tapi tak tersengaja cari pasal lalu terimalah akibat yang tak berapa best. Pasal tu aku terpaksa tebalkan muka cam mat bangla kena maki ngan majikan masa lecture hari tu.hahaha...amat best kurasakan,nak tergelak pun ada. Tapi serius menyesal dowh..aku lalu terpaksa menyambung kembali kerja..
tamat karutan..

p/s: kalau bosan korang leh cuba website ni.
Salah satu tempat aku melepaskan tension di sana. Nak taw sila la ushar

18 comments:

░♥si lampu neon♥░ said...

kalau kerja tu semanis kek, aku dah buat daaa wehh masalahnye kerja tu sepahit taik...

Doku said...

Owh..tahi itu pahit ke? hehe(gurau k)
em,tapi kalo nak belajar terpaksa la buat.
plus,ntuk kebaikan diri sendiri gak walaupun secara jujurnya aku akui mmg malas kalo kena wat assignment ni.

Mardhiah said...

walaupun keje tu tak semanis kek,
jgn jdkn die sepahit tahi

hahaha~

bt keje takmau tensen2..
nnt muke cpt tue.
kang tak hensem dah

hak2..

take care :)

Doku said...

haha..kueh tahi itik manis je :p
xpe..akak nedy masih setia even aku da tua.haha..
btw thanks! take care 2

eKyN said...

semanis kek disebalik wjahnye terselit sepahit taik..
wahaha

apepon, kalw da nme pon student..itu la y kite kene buat.
xnak buat assignment snang je...cabut r dr kolej tu.xde tesnsion2 daa..ni r yg kite byar yuran..kite kene blajar..kalw x, boleh blah..huhu
tp diakui disini bhwa..assignment yg berlambak ni slalu gak mndtagkan stess!

weh g siapkan assignment tu...nnti jd semasam oren lak jadinye.huahua~

heatzik said...

warghh

letaklah kek yang sedap skit..

Doku said...

@ekyn: owh..proverb apakah itu? hehe.. ye..dan sebab itu la aku terpaksa buat kerja.. bila la keikhlasan ni nak muncul dlm diri kan? baru sng sket nk masuk ilmu.org cakap kalau dapat berkat sng ilmu nk lekat kt dada .. Yg psl semasam oren 2 pun xpe, taun baru da nk dekat nti mesti dapat oren manis yg free..ha3

@heatzik: itu je yg termampu d kala kelaparan melanda..nak import secret recipe x mampu..conteng je sendiri. he3

ahmad fais ishak said...

aku totally stuju dgn ekyn!

meo doku said...

slam encik doku...

assignment itu perjuangan! oh yeah!

ekyn sempoi said...

haha tu la pasal..aku kalw cuti2 je r duk tercangok dpan fb sume tu
kang da msuk sem baru..duk depan lappy gak
tp wat assignment semasam oren tu haha

nway..time kaseh je r ajakan nk tlong ko wat assignment tu..rajin plakk..haha
kang aku tlong..trus dpat A++ pehh!

Doku said...

@Fais: yup2..hidup ekyn..haha xpsl2..

@meo: Wslm Encik Meo, perjuangan yang belum selesai..akan ku gagahi jua! heh3

@ekyn: haha..ko tgk, sbb tu ko kena tolong..haha! at least dak pompuan rajin x mcm dak laki. Tapi dak laki sengal2 pun berisi gak k..hidup lelaki!

ekyn sempoi said...

suke plak aku berkomen kat sini wahaha..

ade gak laki yg rajin..tp mostly PEMALAS.
ade gak pompuan malas..tp mostly RAJIN.
same je..nk xnak taye hati..
laki ni 1 aku suke...otak pikap..malas2 pon, still result gempaq.tp kalw da tlalu malas tu..xleh nk kate ape r..
gurl pon same..lagi2 idup kat kolej ni, taw outing je kot..bdak2 yg duk umah sewa..lagi r mase free je lepak kuar..ni bdasarkan pnglman aku tgk situasi n cerita mmber aku.
aku duk dalam..so, xde r kuar2 sgt...huhu
huh mmg r laki kene hidup..xkan nk biar aku kawen ngn pompuan gak..haih T_T.

hajar DK said...

haha... manis la sangat...
hg cari pasal pe dgn lec weh? gile berani.. aku ingat syuk je yg berani melawan.. hg pun same.. huhu...

Doku said...

manis secara ironik je la..haha
aku lmbt wat proposal ngn literature review..
pastu x cukup requirement..huhu
peringatan: aku x seotai syuk r :D

Faarihin said...

sudah siap ke blom assignment itu? pengajaran tu.. lepas ni jgn uat lagi.. huhuhu..

Doku said...

ekynn: ek? asal ko hightlight rajin dan malas tu? haha2..fakta yg xleh disangkal,tu r, nk xnk ko kena cari laki gak kan? xpe2..moga2 dpt teman yg ko impikan nti key..ko mmg sempoi

Faarihin: tgh wat ni..nti aku update pjg2 sket keh.skang x sempat.huhu..mmg btul2 pengajaran noo..hoho

hajar DK said...

haha... hg tengah bizi2 pun sempat update lagi..
aku yg xberape bizi ni pun malas giler nak update...

syuk kerek gile.. selisih tak pandang pun.. ye ye je cakap aku kerek... die lagi kerek kowt.. haha...

Doku said...

bile hg nk update weh? aku kalo free ari2 nk update..haha.. ala hg ni, x baik bdendam ngan syuk..pe kata hg sound je dia depan2.kan sng.tp aku simpati ngan hg kerana mendapat mandat "kerek" tu..hahaha

Post a Comment

Terasa nak komen? Silakan..