Jul 11, 2010

Final Worldcup - Spain Vs. Netherland

Tempat ketiga dan keempat dah ditentukan.

Champion: ???
Second Place: ???
Third Place: Germany
Fourth place: Uruguay

Walaupun Uruguay kalah dengan Jerman tapi aku mmemang tabik ngan permainan diorang. Cantik dan bersungguh-sunguh. Cuma tuah je takde. Kalau tak mesti jerman kalah.(Sorry peminat Jerman)

Team fevret aku? Brazil..dah tersingkir kan? Jadi takpelah..aku pun bukan peminat tegar bola sangat tapi aku suka cara samba diorang. Tapi piala dunia kali ni takde banyak sangat aksi samba yang diorang pamerkan. Kenapa la Ronaldinho tak main kan? Kalau tak mungkin Brazil leh mara lagi. 

Kini Jersi Brazil tu tersimpan rapi dan yang England bagi kat adik awek aku.

Kalau nak banding Belanda ngan Sepanyol memang aku akan sokong Sepanyol r. Defend mantap..pastu ade si Villa yang pandai nak score.ahaha!

Malam ni memang aku stay up ngan abah aku la duk mengadap bola final worldcup ni.

Ok lah..korang sokong team mane untuk final?

2 comments:

meo188 said...

samba2...

Doku said...

@meo188
Sokong Brazil gak ke bro? hehe

Post a Comment

Terasa nak komen? Silakan..