Jul 14, 2010

Download Video YouTube Kegilaan Anda

Ni cara paling cepat kalau aku guna nak download video kat laman youtube.
Sekadar perkongsian dan korang leh praktikkan kalau korang
rasa ni dapat jimatkan masa korang 10-20saat berbanding cara lain. 
Aku tau byk lagi cara kan leh korang download cam guna keepvid,
youtube downloader etc. Tapi ni sure pantas dan save masa korang!


Korang bukak laman youtube. Cari video yang korang nak download.


Da bukak video yang korang jumpa kat youtube tu leh la korang proceed ngan 
langkah nak download lak. Camne? Tukar je huruf YOUTUBE. kepada 3OUTUBE.
Tak faham lagi? meh sini sebagai contoh:
link asal: http://www.youtube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0
link baru: http://www.3outube.com/watch?v=pRpeEdMmmQ0



Ni korang kan sampai kat page nak download video youtube kegemaran korang. 
Ha..simple je kan? Best kan guna cara ni? 
sila la mencuba kalau rajin..selamat ber"youtube"  :)

4 comments:

Alessandro said...

Wah..info menarik ni..lepas ni nak cuba teknik ni.. :-)..thank you..

Doku said...

silakan la.he3 Ur welcome :)

andriawan said...

wah keren2, coba dulu ah...

husna. said...

menarik!

thanks for the information. i'll try.
lpas ni bolehlah donload JDrama selalu. hehehe (:

Post a Comment

Terasa nak komen? Silakan..