Jan 20, 2010

Riang Ria Corby Carnival

Hari sabtu lepas bersamaan 16 Jan 2010 aku pegi ke Samsung Carnival di bawah kelolaan Nuffnang. Pendaftaran bermula pukul 9.30 dan macam biasa aku sampai kul 9.45 setelah penat aku pusing satu sunway piramid tu. Tak terperasan lak jalan turun escalator kat bawah tu. Memang aku da cuak pasal takut tak sempat join. Nsb baik sempat pasal kul 10 pun registration pun tak abis lg. Aku agak lam kul 10.15 baru kitorang dibawa masuk ke ke dalam  (dapat free pass orang sponsor ^_^). Yeah!! aku team oren!!!

First skali kitorg breakfast dulu ni pun disponsor gak. Mmg pemurah la tukang sponsor ngan nuffnang hari tu! haha! Aku rase cam mual2 tekak pasal aku x berapa masuk ngan mayonis dlm sandwich tu tapi air soya menjadi penawar tekak aku yg tengah bergelora masa nak telan sandwich tu. Haha. Nsb baik la depa ni sediakan air soya.
Ok lepas je breakfast kitorang terus disuruh berkumpul kat depan oleh MC pada hari tu. Kalo x silap aku MC tu Mr. Liang! Standard pembuka majlis kitorang dialu2kan dan pihk sponsor diperkenalkan. tapi yang best ni xde makan masa lama sangat. mmg kool habis terus je introduce diorang sume kitorang terus disajikan dengan games yg kitorang kan main ari tu.

  1. Stomp the yard (Belon)
  2. Tarik Tali
  3. Wall climbing
  4. Paintball!!!

Perang belon bermula!!!

Yayyy!!! bleh main air!!!!!

Juara tarik tali bersorak keriangan!

Sebelum panjat sempat snap lagi! he3

Bakat memanjat terserlah!!!

Kamikaze Orange Paintball Fellas

Kalo ade award ntuk sharp shooter mmg Victor da yang dapat!

Tahniah kat 1st Runner Up..Team Kuning!!!

Kami juara!!! Tahniah kat budak2 oren!

Ini memang serius! Best tahap cipan kalo dapat fon free...haha..
Trimas Nuffnang dan  Samsung sebab bagi peluang kat aku enjoy dat day!
Kat rakan-rakan oren, korang mmg best!!!


for the nice pics!!!!



12 comments:

azree said...

wah wah, siap animated eh handphone dia, x menahan... tahu x pasal kumpulan kuning punya issues? diorg komplain smpai ke korea katenye

IxoR@ said...

wow...sgt happening!

mcm kanak-kanak ribena....

enjoy juga klu sesekali mcm tu lagi2 klu ada gift yg best best.....

hajar DK said...

huiyoo.. pegi x ajak.. haha...
hg dapat ke fon free tu?
bagi aku!!!!!

Doku said...

@azree
haha..saje test wat gif animation.. ade gak tbaca entri yg diorg x puas hati. so apa komen bro? haha..

Doku said...

@IxoR@
yup2..mmg best..main smpy blk terus tdo x sedar diri!
gift pun best gak! ade tshirt, voucher ngan pen. yg menang mmg rase plg best!

Doku said...

@hajar DK
ko register r nuff dlu Hajar..
byk advantage ooo..bosan2 ko leh je join2 xtvt camni
nak fon free? amik la kat atas tu..aku bg free jee siap gerak2 lg..ha3..

hajar DK said...

@3101021444137974359.0
berape pendapatan hg dgn nuff ni sebulan?
share2 sket... huhu....

░♥si lampu neon♥░ said...

waaa happening do

Doku said...

@hajar DK
10cen..haha

Doku said...

@░♥si lampu neon♥░
yup..mmg best gler ari tu..enjoy abis

zaid said...

yang tak boleh tahan gambar tu siap tunjuk tuala mandi tuh.. hehehe

Doku said...

@Zaid

tu bukan tuala la bro..selimut r tu..he3

Post a Comment

Terasa nak komen? Silakan..